fbpx

In 2021 begonnen de voorbereidingen van de Hoekse lijn te “Hoek van Holland Strand”. In de zomer van 2022 hoopt men dit project te kunnen voltooien.

De combinatie Boskalis Swietelsky heeft dit project aangenomen. Er werken veel mensen aan dit project, waaronder van Geja Werkprojecten. Het afgelopen jaar hebben zo’n 30 werknemers van Geja zich ingezet voor het project. Medewerkers met verschillende achtergronden met één ding gemeen… op zoek naar werk! Door te kijken naar de persoon en hen te leren kennen, zie je wat hun behoeftes en talenten zijn. Sommigen hebben door scholing verder kunnen groeien. Anderen hebben door goed functioneren een baan aangeboden gekregen. Wat top is!

De werkzaamheden zijn in volle gang. De spoorlijn brengt je direct als toerist op het strand van Hoek van Holland. Men hoopt hiermee de bereikbaarheid en toerisme te verbeteren. Wie wil dat nou niet?! Direct met je voeten in het zand. Heerlijk toch! Tijdbesparend en volop genieten.

Op dit moment worden de tegels voor de voetpaden gelegd en wordt het station klaargemaakt voor gebruik. Binnenkort kunnen de proefritten beginnen en dan hopelijk in de zomer open voor gebruik.