Binnen GEJA streven we er altijd naar om werkzoekenden aan de juiste baan te helpen. Wij geloven dat ieder mens potentie heeft en meerdere kansen verdient. Met die instelling stonden Jan en Jeffrey onlangs op de Banenmarkt in Rotterdam.

Samen hadden ze leuke gesprekken met veel mensen die naar werk zochten. Daarin wordt vooral gekeken naar mogelijkheden, en niet naar belemmeringen. Want waar een wil is, is een weg. Inzet is belangrijk, en samen zoeken we naar een geschikte werkplek.

Naast een leuke werkplek biedt GEJA haar werknemers persoonlijke begeleiding en scholing aan. Op die manier kan een werknemer stappen zetten op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Deze boodschap kon op de Banenmarkt enthousiast worden overgebracht door Jan en Jeffrey.

Ben je zelf ook op zoek naar een baan waarin je echte kansen krijgt? GEJA heeft landelijk diverse vacatures openstaan, o.a. als bouwhulp, magazijnmedewerker, verkeersregelaar, administratief medewerker en schoonmaker. Solliciteer op onze website of mail naar contact@gejagroep.nl.