Leerling monteur Gas/Water & laagspanning

Full time

Landelijk
Landelijk

Leerling monteur Gas/Water & laagspanning

Ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende functie waarin je met de mooiste technieken gaat werken?

Als Leerling monteur Gas/Water, laagspanning werk je landelijk aan belangrijke projecten. Je bent verantwoordelijk voor het grondwerk, de montage en het aanleggen van gas- en waterleidingen. Dit doe je in een vaste ploeg, waardoor een goede werksfeer en teamspirit centraal staan. Je wordt intensief begeleid door ervaren monteurs en eerste monteurs die jou opleiden tot een volwaardig gekwalificeerd monteur. Je leert alle fijne kneepjes van het vak, van veilige verwijdering van oude leidingen tot zorgvuldige aansluiting van nieuwe.

Functie-eisen

  • VMBO/MBO opleidingsniveau of de bereidheid om dit te behalen
  • Technisch inzicht en de vaardigheid om met beide handen te werken
  • In bezit van een geldig rijbewijs B
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (minimaal B2)
  • Bereidheid om relevante diploma’s en certificaten te behalen, zoals VCA en BHV

Voldoe je niet geheel aan deze eisen, maar heb je wel ambitie om door te groeien? Solliciteer dan alsnog zodat wij je aan kunnen melden bij ons erkende opleidingsinstituut, waarmee je op gebieden als techniek en veiligheid kunt uitgroeien tot een gecertificeerd specialist. Je zult onder andere worden aangemeld voor diverse cursussen om certificaten als VCA (Basis), Veilig werken langs de weg en Veilig werken in riolen te behalen.

Wij bieden

Onder begeleiding van een ervaren monteur word je, als leerling monteur, opgeleid tot volwaardig vakman en zorgen wij dat je de fijne kneepjes van het vak ‘eigen’ maakt.

Via een BBL- traject (vijfdaagse werkweek incl. betaalde schooldag) bieden wij je de kans om je MBO-2/3 diploma te halen. Je gaat overdag naar school én bent verzekerd van werk in de toekomst. Daar komt nog bij:

  • De nieuwste bus met het beste gereedschap (wat je nodig hebt, kan je krijgen!)
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioen- en bonusregeling, 25 vakantiedagen)
  • Telefoon en tablet van de zaak
  • Wij leiden je op om het werk te doen waar jij goed in bent én wat je leuk vindt – we hebben veel aandacht voor jou als mens en als medewerker.
  • Afwisselend en uitdagend werk

Interesse?

Heb jij affiniteit met infrastructurele werken, oog voor kwaliteit en een teamgerichte instelling? Solliciteer dan nu en maak deel uit van ons gemotiveerde team!

Formulier

Vul het formulier in om te soliciteren.