Leertrajecten

Meer dan alleen werk

Ontdek de voordelen van een werk- en leertraject bij Geja

Kom een werk- en leertraject doen bij GEJA! Wij zijn er om jouw afstand tot de arbeidsmarkt te overbruggen. Vaak wordt er aangegeven “mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt”. Bij GEJA zien we dat anders. De arbeidsmarkt heeft een afstand tot jou. En daarom willen we jou en het bedrijf middels bijvoorbeeld een leer- werk traject dichter bij elkaar brengen. Wat houdt een werk-leer traject precies in en waarom zou je voor GEJA kiezen? Wij vertellen het je graag.

Wat is een werk- en leertraject?

Een werk- en leertraject combineert werken en leren op hetzelfde moment. Zo kan je aan de ene kant praktijkervaring opdoen terwijl je tegelijkertijd een opleiding volgt. Ontzettend leerzaam én goed voor je carrière.

Straatwerkzaamheden met graafmachine en vrachtwagen

Leerwerktraject Van Gelder

Op dit leerwerktraject word je opgeleid in de sector grond-, weg- en waterbouw. Je leert o.a. bestraten, rioleringen en waterleidingen leggen, stoepen plaatsen, etc.

Je kan zonder ervaring of opleiding dit traject van 3 maanden volgen. Het is wel belangrijk dat je uitkeringsgerechtigd bent, fysiek gezond bent en gemotiveerd bent om te werken en te leren in deze sector.

Werk en leertrajecten bij Geja

Bij GEJA bieden we diverse werk en leertrajecten aan in verschillende branches, Denk hierbij aan: bouw, techniek, zorg en logistiek. Of je nu wilt leren lassen, straten leggen, supportmedewerker wil worden of een carrière in de zorg wil, bij GEJA hebben we een traject dat bij jou past. Wees niet bang om contact op te nemen, wij zijn er voor je en luisteren naar je. Wil je graag wat meer informatie over het zoeken van werk en alles wat erbij komt kijken? Lees onze blogs eens voor handige tips en informatie. Klik hier voor onze blogs.

Voor wie is een werk en leer traject geschikt?

Een werk- en leer traject is geschikt voor iedereen die graag wil werken en leren tegelijkertijd. Of je nu net van school komt, een stuk ouder bent of een carrièreswitch wilt maken. Geen probleem! Ook als je langere tijd niet actief bent geweest in de arbeidsmarkt helpen we je graag. Bij GEJA krijg je de kans om je talenten te ontdekken, ontwikkelen en jezelf te ontplooien. We helpen je met verschillende trainingen, cursussen en andere handige tools.

Waarom kies je voor een werk en leertraject bij Geja?

EBij GEJA zijn we er voor iedereen, we oordelen niet en geven je eerlijk en duidelijk advies. We begeleiden je goed en helpen je waar nodig. 

 1. Direct aan de slag in de praktijk
  Je krijgt de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan in de praktijk, waardoor je waardevolle ervaring opdoet die je niet uit boeken kunt leren.

   

 2. Persoonlijke begeleiding en ondersteuning
  Bij Geja sta je er niet alleen voor. We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Weet je niet waar je talenten liggen? Dan hebben wij een jobcoach om je te helpen, ook helpen we je graag bij het maken van een CV. Ben je daar toevallig nu mee bezig? Lees dit blog dan over het maken van een cv.

   

 3. Een goed toekomstperspectief
  Met een werk en leertraject bij GEJA leg je een goede basis voor een succesvolle toekomst. Door te werken en leren heb je meer kansen op de arbeidsmarkt.

Vacatures voor werk en leertrajecten vind je bij Gea

Ben je klaar om de eerste stap te zetten? Dan horen we graag van je. Samen werken we aan een succesvolle toekomst! Bekijk onze vacatures hier of neem contact met ons op. Jij kan het (ook)!