Verkeersregelaar

Full time

Amsterdam
Noord-Holland
€2000 - 2500

Verkeersregelaar

Ben je op zoek naar een dynamische rol in het hart van Amsterdam? Wil je een sleutelpositie innemen in het soepel en veilig laten verlopen van het stadsverkeer? Dan is de functie van verkeersregelaar in Amsterdam mogelijk perfect voor jou! 

Amsterdam, een bruisende en historische stad, staat bekend om zijn levendige straten en drukke verkeer. Als verkeersregelaar speel je een cruciale rol in het waarborgen van de verkeersveiligheid en het ondersteunen van de stedelijke mobiliteit. Wij bieden je de kans om deel uit te maken van een toegewijd team dat zich inzet voor het creëren van een veiligere en vlottere stadservaring voor iedereen. Of je nu ervaring hebt of nieuw bent in het vak, wij bieden de training en ondersteuning die je nodig hebt om te excelleren in deze vitale functie. Grijp deze unieke kans om bij te dragen aan de dynamiek van Amsterdam en word onze nieuwe verkeersregelaar!

Functie-eisen

  • Je hebt een verkeersregelpas nodig.
  • Je hebt een VCA nodig.
  • Je krijgt de relevante PBM’s en je moet tijdens je werk elke dag de vereiste PBM’s dragen.
  • Je werkt maandag tot vrijdag elke week.
  • Je werkt van 07:00 – 16:00

Voldoe je niet geheel aan deze eisen, maar heb je wel ambitie om door te groeien? Solliciteer dan alsnog zodat wij je aan kunnen melden bij ons erkende opleidingsinstituut, waarmee je op gebieden als techniek en veiligheid kunt uitgroeien tot een gecertificeerd specialist. Je zult onder andere worden aangemeld voor diverse cursussen om certificaten als VCA (Basis), Veilig werken langs de weg en Veilig werken in riolen te behalen.

Wij bieden

Je komt te werken bij een sociale onderneming dat mensen graag kansen en mogelijkheden wil bieden. Wij bieden een uitdagende baan met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een heel gezellig team.

  • Je verdient €14 per gewerkt uur (bruto) en je wordt betaald in periodes van vier weken, wat betekent dat je elke vierde week betaald kunt worden (wat neerkomt op 13 betalingen per kalenderjaar).
  • Je hebt recht op een reiskostenvergoeding woon-/werkverkeer van € 0,21 cent per km. Tevens bouw je jaarlijks 8% vakantietoeslag op.

Interesse?

Wil jij werk verzetten in de buitenlucht; waar geen dag hetzelfde is? Neem dan contact met ons op!

Formulier

Vul het formulier in om te soliciteren.