fbpx

Altijd een kans

ook voor jou

Carrière

Het begint met de baan. De juiste positie voor jou op één van onze projecten.

Samen zorgen wij dat alle randzaken op orde zijn zodat jij je volledig kunt richten op je nieuwe baan.

Door middel van opleidingen, cursussen en begeleiding willen wij je al tijdens je tijd bij ons voorbereiden op je volgende carrièrestap na GEJA.

Opleiding & Certificaten

Tijdens periode bij GEJA gaan we kijken wat jij nodig hebt aan opleiding en training om je werk uit te voeren. In de bouw is het verplicht om je VCA (veiligheidscertificaat) te behalen, maar daarna kunnen je kiezen uit vele opleidingen, zoals een heftruck certificaat, een opleiding tot shovelmachinist, een administratieve opleiding, BHV, rigger, etc. Zo maken we jou gericht sterker voor het uitvoeren van je baan en het vervolg na GEJA.

Progressie

GEJA doet veel aan persoonlijke begeleiding en minimaal 1x per week heb je op je werk contact met onze projectcoördinator. Met hem maak je afspraken over je traject, bespreek je waar je tegenaan loopt en mogelijke oplossingen. Hij staat altijd voor je klaar want naast wekelijkse bezoeken kan je hem bellen en whatsappen.

Financiële ondersteuning

GEJA ondersteunt mensen die bij haar in dienst zijn o.a. met budgetbeheer, regelzaken rond huisvesting, persoonlijke thema’s, vervoer etc. Alles binnen normale grenzen en mogelijkheden. Door rust en stabiliteit te creëren rond deze zaken is de kans op succes op het werk ook groter.

Adviezen van GEJA

Om jou zo snel mogelijk aan je nieuwe baan te helpen deelt GEJA een paar adviezen met je, die ervoor zorgen dat je optimaal voorbereid bent!

Een mogelijkheid

Om de kans zo groot mogelijk te maken dat jij jouw droombaan vindt, zijn hier een paar adviezen waar je mee aan de slag kunt.

Bij GEJA proberen we de drempel zo laag mogelijk te houden, want werk vinden is niet altijd even makkelijk. Het kan zijn dat je in een lastige situatie verkeert en graag weer aan de slag zou willen.

Wij helpen je niet alleen met de plaatsing op een van onze projecten, we zorgen ook voor persoonlijke begeleiding en houden goed contact met je gedurende je tijd bij ons.

Omdat je direct bij GEJA solliciteert ben je op dit moment 1 stap verwijderd van een gesprek. Vul het formulier in en we gaan samen aan de slag. We houden zowel actuele als toekomstige kansen voor je in de gaten.

Jij kan het (ook)!

Misschien heb je al een vacature zien staan waar je wel op zou willen solliciteren maar denk je dat het niet voor jou bestemd is. ONZIN! Ga met ons in overleg en dan maken we samen een plan hoe we de baan die jij voor ogen hebt een realiteit kunnen maken.

GEJA als springplank

In je tijd bij GEJA bouwen we samen je CV uit met de werkzaamheden die je verricht op de projecten van GEJA. Verder steunen we je met persoonlijke begeleiding, cursussen en opleidingen waar nodig. Na dit traject is de kans vele malen groter dat je aan het werk blijft door alle ervaring die je hebt opgedaan. Wij helpen je ook graag op weg door je in contact te brengen met andere werkgevers en/of je een getuigschrift mee te geven.

Formulier

Voor een goede start bij GEJA vul je het formulier bij een vacature in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Als er geen vacature op onze site staat die jij interessant vindt, kan je contact opnemen via de normale contactpagina. Dan kunnen wij contact met je opnemen, zodra wij denken dat het bij jouw wensen past.

Nieuws van de werkvloer

GEJA wil mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt helpen een stabiel en hoopvol leven op te bouwen door een integrale aanpak vanuit haar rol als werkgever, in samenwerking met strategische partners door heel Nederland.

Project up-date: Rotterdamsebaan

GEJA is al enige tijd berokken bij de Rotterdamsebaan: In Den Haag wordt gebouwd aan de Roterdamsebaan. Een groot infraproject dat door Combinatie Rotterdamsebaan wordt gemaakt in opdracht van Gemeente Den Haag. De Rotterdamsebaan wordt de nieuwe verbindingsweg tussen...

Lees meer

Artikel GEJA

Onlangs verscheen er een artikel over het werk van GEJA in een krant over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Pulse Media Group interviewde directeur Arjen Ravesloot. Lees het...

Lees meer

Filmpje voortgang Noord/Zuidlijn

Zoals u wellicht weet werkt GEJA met de bouwcombinatie VIA NoordZuidlijn mee aan de Noord/Zuidlijn in Amsterdam. Door op de link hieronder te klikken krijgt u een idee van de voortgang van dit project. Het is een filmpje, gemaakt door een drone die door de tunnels van...

Lees meer

Cursussen

Bij GEJA willen we mensen verder helpen. We bieden daarom geregeld cursussen aan om mensen binnen hun vakgebied te laten groeien in kennis, maar ook om hun kansen te vergroten om na het dienstverband bij GEJA een andere baan te vinden. Sharon voltooide een opleiding...

Lees meer

GEJA werkt samen met onder andere:

Ben je er klaar voor?

Ben je werkzoekende en wil je jouw ideale baan bemachtigen?

Laat GEJA je daarbij helpen. Wij bieden doorgroeimogelijkheden met onder andere het behalen van de juiste papieren binnen jouw gewenste sector en kom zo te werken op Nederlands grootste bouwprojecten.