Op de werkvloer

Op weg naar een nieuwe toekomst met GEJA

25/05/2024

Ben je op zoek naar een baan maar heb je geen ervaring, opleiding of ben je misschien wat ouder? Wat het ook is, geen zorgen. GEJA is er om je te helpen aan een succesvolle toekomst. Bij GEJA geloven we dat iedereen een kans verdient op een stabiele carrière en een beter leven. We geloven dat je het kan, ook al denk je zelf misschien van niet. Twijfel je nog? Lees dan snel eens verder.

Een carrière en stabiliteit

Bij GEJA begint alles met de juiste baan voor jou. Samen zorgen we ervoor dat alle randzaken geregeld zijn, zodat jij je volledig kunt richten op je werk. Dit omvat ondersteuning bij budgetbeheer,  vervoer en persoonlijke begeleiding. Door rust en stabiliteit te creëren, vergroten we jouw kans met succes op het werk. Samen met onze jobcoach kunnen we ontdekken waar je talenten op de arbeidsmarkt liggen. Ook jij hebt meer talent dan je denkt – wij geloven in jou!

Behaal samen met ons je opleiding en certificaten

Tijdens je tijd bij GEJA kijken we welke opleidingen en trainingen je nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren. In de bouwsector is het bijvoorbeeld verplicht om je VCA-certificaat (veiligheidscertificaat) te behalen. Daarnaast bieden we diverse andere opleidingen aan, zoals een heftruckcertificaat, opleiding tot shovelmachinist, administratieve opleidingen, BHV, of bijvoorbeeld rigger. Dit geldt ook als je gebruik maakt van een IVA-uitkering, WIA-uitkering of WA-jong uitkering. Bij GEJA is alles mogelijk.

Persoonlijke begeleiding en progressie

Bij GEJA hechten we veel waarde aan persoonlijke begeleiding. We willen je leren kennen en jou helpen waar nodig. Minimaal één keer per week heb je op je werk contact met onze projectcoördinator. Samen bespreken jullie jouw traject, uitdagingen en mogelijke oplossingen. Onze projectcoördinator staat altijd voor je klaar, zowel tijdens de wekelijkse bezoeken als via telefoon of WhatsApp.

GEJA ondersteunt jou 

Tijdens je tijd bij GEJA bouw je aan je CV met de werkzaamheden die je verricht op onze projecten. Daarnaast ondersteunen we je met persoonlijke begeleiding, cursussen en opleidingen waar nodig. Na je traject bij GEJA is de kans vele malen groter dat je aan het werk blijft, dankzij alle opgedane ervaringen. We helpen je ook graag verder door je in contact te brengen met andere werkgevers en/of door je een getuigschrift mee te geven. Of je nu in de bouw of de zorg wilt werken – bij GEJA is er altijd een kans. Bekijk snel onze vacatures eens.

Op weg naar een nieuwe toekomst met GEJA

Inspirerende verhalen van anderen

Ben jij benieuwd naar verhalen van anderen? Dat snappen wij maar al te goed. Wij hebben heel veel voorbeelden van succesvolle personen die bij GEJA aan de slag zijn gegaan. Hieronder lichten we 3 uit, zodat je ziet dat alles mogelijk is!

Het verhaal van Dennis:
Dennis belandde tijdelijk in een daklozenopvang, maar dankzij GEJA en Dura Vermeer vond hij een nieuwe baan als shovelmachinist. Met een contract op zak kreeg hij de sleutel van zijn nieuwe woning en hulp van zijn nieuwe collega’s bij het inrichten van zijn huis. Dennis straalt nu van blijdschap en zijn werkgever is zeer tevreden met hem. Net zoals zijn werkgever zijn wij bij GEJA ook enorm trots!

Het verhaal van Ivan:
Ivan kwam via Gemeente Rotterdam bij GEJA terecht. Hij begon als grondwerker en gaat nu starten met de opleiding tot monteur laagspanning. Met zijn VOP-certificaat op zak en dankzij zijn capaciteiten verwachten we dat Ivan zijn opleiding heel snel en met succes zal afronden. Want Ivan is een topper. Hij heeft nu een mooi carrièreperspectief en een stabiele toekomst. Hier had Ivan nooit van durven dromen!

Het verhaal van Ben:
Ben werkt aan het project “Metro aan Zee, Hoekse Lijn” als assistent bouw en infra. Hij heeft veel plezier in zijn werk en draagt bij aan het succes van het project. Voordat Ben bij GEJA kwam, had hij een tijd geen werk, maar dankzij GEJA heeft hij nu weer een baan waarin hij zijn talenten kan benutten. Ook hij twijfelde aan zijn kunnen in het begin, maar samen hebben we ontdekt dat hij veel meer kan dan hij denkt!

Ben social return

Solliciteer nu bij geja

Ben je op zoek naar een baan waarin je echte kansen krijgt? GEJA heeft landelijk diverse vacatures openstaan, zoals bouwhulp, magazijnmedewerker, verkeersregelaar, administratief medewerker en schoonmaker. Solliciteer op onze website of stuur een e-mail naar contact@gejagroep.nl.

Bij GEJA helpen we je graag op weg naar een stabiele en succesvolle toekomst. Ontdek de mogelijkheden en maak kennis met ons team. Samen bouwen we aan jouw toekomst!

Nieuws

Hoe maak je een CV en motivatiebrief?

Hoe maak je een CV en motivatiebrief?

Ben je een tijdje uit de arbeidsmarkt geweest? Heb je geen opleiding, weinig ervaring, of heb je lang in de bijstand gezeten? Geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Bij GEJA streven wij naar een eerlijke kans op de arbeidsmarkt voor iedereen. Daarom willen we je...

Lees meer
Werken op de bouw met GEJA

Werken op de bouw met GEJA

Ben ik geschikt om te werken op de bouw? Veel mensen vragen zich af of ze geschikt zijn om te werken op de bouw. Bij GEJA geloven we dat iedereen het kan! Of je nu al ervaring hebt in de bouw of niet, wij bieden kansen voor iedereen die graag wil werken en bijdragen...

Lees meer
Samen opzoek naar kansen op de banenmarkt

Samen opzoek naar kansen op de banenmarkt

Binnen GEJA streven we er altijd naar om werkzoekenden aan de juiste baan te helpen. Wij geloven dat ieder mens potentie heeft en meerdere kansen verdient. Met die instelling stonden Jan en Jeffrey onlangs op de Banenmarkt in Rotterdam. Samen hadden ze leuke...

Lees meer