Wist je dat er in de regio Rotterdam Rijnmond momenteel 200.000 vacatures openstaan, terwijl er ongeveer 32.000 werkzoekenden zijn? Vergelijkbaar heeft Den Haag ongeveer 21.000 werkzoekenden. En dit is zo ontzettend jammer want mensen hebben zoveel meer talent dan je denkt – ook jij wanneer je dit leest! De cijfers tonen een significante kloof op de arbeidsmarkt, wat de noodzaak benadrukt voor innovatieve oplossingen zoals TMA om deze kloof te overbruggen. Wat is TMA precies? We vertellen het je graag.
Samen met GEJA jouw talent ontdekken
Bij GEJA geloven we in de kracht van het herkennen en ontwikkelen van individuele talenten. Zo creëren we samen duurzame werkgelegenheidsoplossingen. Met behulp van de Talent Motivatie Analyse (TMA) helpen we potentiële werknemers om hun diepste drijfveren en talenten te ontdekken. Deze benadering zorgt niet alleen voor de juiste matches tussen kandidaten en functies, maar bevordert ook langdurig succes en voldoening.
We hebben nu al 23 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar werk, vooral in de bouw- en infrabranche. In de huidige arbeidsmarkt merken we dat de afstand tot werk groter lijkt te worden, wat de duurzaamheid van uitstroom vermindert. Daarom willen we mensen in hun kracht zetten en hen helpen te geloven in zichzelf. We geloven dat iedereen talenten heeft en een bestemming in het leven. Wij willen helpen om deze naar boven te halen.
We kunnen talenten onder andere ondersteunen bij:
- Arbeidsparticipatie
- Recruitment
- Burn-out preventie
- Teamontwikkeling
- Professionele ontwikkeling
- Loopbaanadvies
- Leertrajecten
- Ontwikkeltrajecten
- Begeleiding van talenten naar competenties
- Persoonlijk leiderschap
Wij focussen op (verborgen) talent
Veel werkzoekenden zijn laaggeschoolde werknemers. Wij willen graag de focus verleggen van opleidingsachtergrond en cv’s naar aangeboren talenten en drijfveren. Zo kunnen we zinvolle matches maken die zowel werkzoekenden als de werkgevers ten goede komen. Deze benadering stimuleert duurzame werkgelegenheid. Waarom dat is? Het antwoord is heel simpel: omdat werkzoekenden blij zullen worden van functies die aansluiten bij (verborgen) talenten. Iedereen wordt toch blij van werk die hij of zij leuk vindt?
De kracht van TMA
TMA helpt bij het in kaart brengen van talenten en het bepalen van de behoeften van de kandidaten. We nemen een uitgebreid assessment af. Deze bestaat uit een vragenlijst van 170 vragen en een feedbackgesprek, we creëren we een skillspaspoort dat inzicht geeft in de sterke punten en ontwikkelgebieden van de kandidaat. Op basis hiervan maken we een concreet persoonlijk ontwikkelplan en zoeken we naar duurzame matches met werkgevers. Met TMA zorgen we ervoor dat elke werkzoekende een leuke baan vindt dat helemaal bij hem of haar past!
Het traject van invullen tot feedback duurt maximaal vier weken. Gedurende deze tijd wordt parallel een verbinding gezocht met bedrijven voor duurzame matches. We richten ons op het in kaart brengen van talenten, het bepalen van behoeften en het uitbrengen van concreet advies. We zijn gespecialiseerd in talentmanagement en competentiemanagement en geloven dat de juiste context mensen helpt hun talenten beter te ontwikkelen.
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan maar weet je niet waar je talent ligt?
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan maar weet je niet waar je talent ligt?
Neem dan eens contact op met GEJA. We staan voor je klaar om je te helpen. Samen met een geschoolde jobcoach ontdekken we waar jij goed in bent en waar je blij van wordt. Ben je actief en word je blij van het buitenleven? Misschien is de bouw dan iets voor jou. Zelfs als je een uitkering hebt. Wil jij weten waar je talent ligt? Neem dan eens contact met ons op via info@gejagroep.nl.
Ben jij op zoek naar werknemers en durf je anders te kijken?
Vraag vrijblijvend een gesprek aan om mogelijkheden te verkennen. Niet alleen voor onbenut arbeidspotentieel, maar ook voor optimalisering van je huidige teams
We staan voor je klaar om je te helpen en inzicht te geven. Het assessment is beschikbaar in 22 talen. Dus ook voor anderstaligen (bijvoorbeeld statushouders) is het interessant om de gaven en talenten boven water te krijgen en deze tegen de Nederlands competentieprofielen aan te houden.