fbpx

Dag in dag uit is Ben hard aan het werk. Hij werkt bij het project: “Metro aan Zee, Hoekse Lijn”. Ben wil ons graag vertellen wat hij doet en wat hij van het werk vindt.  

Tegel voor tegel werkt Ben aan het project in Hoek van Holland. Hij vertelt dat hij vanaf oktober werkt als Assistent Bouw en Infra aan dit project. Hij heeft het goed naar zijn zin. Als je hem vraagt wat hij het leukste onderdeel van het werk vindt … dan zegt hij direct: alles!

Stil zitten vindt hij niets en hij wil dan ook graag zijn handen uit zijn mouwen steken. Door weer en wind werkt hij krachtig door. Voordat Ben bij dit project kwam had hij een tijdje geen werk. Gelukkig kon hij via Geja hier aan de slag. Hij is blij met de werkgever en het nauwe contact dat er is.

Op dit moment werkt hij als stratenmaker. Stap voor stap wordt Metro aan Zee mooier en dat hebben we onder andere aan Ben te danken!

Met een flinke portie humor zegt Ben ons goeiedag. We kijken vol verwachting uit naar het eindresultaat. Als het aan Ben ligt dan wordt het een groot succes!

Ben je zelf ook op zoek naar een baan waarin je echte kansen krijgt? GEJA heeft landelijk diverse vacatures openstaan, o.a. als bouwhulp, magazijnmedewerker, verkeersregelaar, administratief medewerker en schoonmaker. Solliciteer op onze website of mail naar contact@gejagroep.nl.